Virsli, savanyúkáposzta, füstölt hús, tejföl, hagyma - mit főzzek belőle?
A káposztát és a kockára vágott füstölt húst feltenném egyszerre főni, majd paprikás rántással berántani, egy kis tejföllel ízesíteni. Persze ha akarsz, egy kis hagymát is főzhetsz bele, bár nem biztos, hogy beletenném.
A virsliből egész biztosan valami mást készítenék, annak az íze már semmit nem tenne a füstölthús mellett.
- ha van tojásod, palacsinta-tésztába forgatott virslit megsütném, egy kis krumpli/vagy rizs körettel
- csak símán megsütni a virslit + tükörtojást + sült krumpli egy külön kaja
- vagy éppen egy adag rakott krumplihoz felhasználni kolbász helyett, ha van tojás és krumpli is hozzá
Nekem is egy tartalmasabb leves jutott eszembe, amolyan Frankfurti leves szeruseg.:)
De ha megsutod a virslit es a fustolt hust szeletekre vagva,es leontod egy kis tejfolos hagymas ontettel az is finom es laktato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!