Hogy készítsek tésztasalátát ezekből? Spagetti tészta, konzervkukorica, zöldbab, kevés tejföl, majonéz, esetleg kevés hagyma, petrezselyemzöld
Zöldbabot megparolnam. Hagymat vekony karikakra. Ezeket a kihült tesztahoz kevernem a lecsepegtetett kukoricaval együtt. A többit szosznak összekevernem, raöntenem. A szoszhoz meg kis olajat, esetleg vizet is, es sot mindenkeppen.
Jo, ha fel napot (vagy 1-et, vagy 1 ejszakat) hütöben allni hagyod.
ui: reszelt sajt, paprika (leginkabb piros, hogy szebb szinü legyen a salata), lecsepegtetett ananaszkonzerv nagyon jo lenne meg hozza (esetleg kis kockakra vagott sonka/felvagott is)
Ezekböl a füszerekböl csak sot es esetleg borsot. Etelizesitöt semmikeppen.
A majonezes-tejfeles szosz helyett en több (natur) joghurtot hasznalok, igy kevesbe emelygös. (Citromle, olajjal jol kikeverve.)
4.
én ezekből csak a zöldbabot párolnám meg picit, hogy roppanós maradjon. a tésztát összetörve főzném, ki, praktikussági okokból:)
hagymát, ha van lila, vagy zöldhagyma nyersen tenném bele, de egy kisfej vörös is jó félkarikára vágva.
a kukoricát leöblíteném, lecsöpögtetném.
a kevés tejfölt, majonézt (ha lenne egy kis mustár,citromlé) kikeverném.borssal fűszerezném.
a szín kedvéért, na meg persze finom is lenne bele egy piros paprika felkockázva.
ha minden megvan egy keverőtálban összekeverném, tetejére friss petrezselymet szórnék és lehűteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!