Hogy csináljátok a meleg majonézt?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a házi majonézt, mindig magam készítem, de most állapotos vagyok, és nem ehetek nyers tojást. :( viszont a rántott hal mellé szerintem dukál, a bolti meg nagyon vacak. szóval eddig a simát úgy csináltam, hogy a sárgához raktam mustárt, elkevertem, és csak ezután olajat, ami azért volt jó, mert nem kellett csepegtetni az olajat, hanem nagyobb sugárban adhattam hozzá, nem csapódott ki a mustár emulgeáló hatása miatt.Ugyanígy megpróbáltam gőz fölött, de kicsapódott. Nem érte víz az edény alját, csak tényleg a gőz, és folyamatosan kevertem, és most kivételesen tényleg csak csepegtettem. Hol lehet a hiba? Ti hogy csináljátok?2012. febr. 7. 14:08
1/4 anonim válasza:
todtommal csak nyersből lehet...
én is hasonlóan sajnálom, szintén babát várok (és a tiramisu...)
viszont majonéz helyett joghurt+mustár+méz öntetet szoktam csinálni, ami hasonlóan finom.
2/4 anonim válasza:
Terhesen is ettem mindig majonézes ételt. Sem nekem,sem a gyerekeimnek nem lett tőle semmi baja. Csak ma szokás értelmetlenül tiltani mindent a terhes anyukáknak. Lassan már levegőt sem vehetnek.
3/4 anonim válasza:
Mi a bolti majonézt szoktuk tejföllel és mustárral feljavítani.
4/4 anonim válasza:
Szia! Főtt tojás sárgája,mustár,olaj( nem kell félni,a felét simán belerakhatod) botmixer, utána a többi olaj, ízesítők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!