Tojásfehérje tárolása? Mindig marad meg pl. majonéz, stb és sajnálom kidobni, fagyasztani de hogy mibe? ötletek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 15:25
1/5 anonim válasza:
ha egy-kettő marad, kicsi műa. pixisbe teszem, úgy fagyasztom. fedeles átlásztóba, hogy lássam mi van benne. hónapokig eláll.
2/5 anonim válasza:
ja a felhasználhatóságot is kérdezed? pl , ha madártejet csinálok, több habgaluskát tudok vele csinálni, vagy csinálok habcsókot, kókuszcsókot, esetleg pavlova-tortát.
csak időben ki kell venni, hogy eredeti állagúra olvadjon vissza.az nem baj, ha még jó hideg, könnyebben felverődik keményre.
3/5 A kérdező kommentje:
ez a madártej jó ötlet,nem is gondoltam erre.
2012. jan. 14. 17:03
4/5 anonim válasza:
én nagy műanyag tejfölösbe tárolom, amihez adnak átlátszó tetőt is. a tetőre ráírom, mennyi van benne, és mikor megint van 1-2, akkor csak ráöntöm. egy idő után így néz ki a cimke: 3+2+1+1+1. babapiskótát szoktam belőle csinálni, vagy csak sima fehér piskótát sárga nélkül, ez könnyebb textúrájú, mint a normál. vagy házi krémest.
5/5 anonim válasza:
ezt a címkézést én is csinálom, hogy hány darab van benne:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!