Majonéz készítés előtt az olajat is hűtőbe kell tenni?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a majonéz készítésénél az alapanyagoknak mind hűtőhidegnek kell lenniük, hogy jól összekeveredjenek. Akkor az olajat is rakjam be a hűtőbe? Ha igen, akkor mennyi időre?2011. aug. 26. 12:11
1/1 anonim válasza:
mi inkább a tojást szoktuk kivenni előbb.
szerintem a lényeg az, hogy a tojás, meg az olaj azonos hőmérsékletű legyen. hogy ezt hogy éred el, az meg rád van bízva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!