Fagyi készítés fagyi gép nélkül?
Nem tudom, feltűnt-e egyeseknek, de "BEVÁLT" (tehát általad már kipróbált) receptet kért.
2. ezt a turmixos fagyit mi is csináljuk. A boltokban kapható vegyes fagyasztott gyümölcsökből + tejszín + méz + citromlé. A mézzel csak annyi a baj, hogy a hideg egyvelegben kicsapódik és rákeményedik a turmix oldalára, ezért jobb a cukor vagy az édesítőszer.
Én csokifagyit készítettem, kakaópor+cukor+pici tej, jó sűrűre, mint a csokimázat, aztán felvert tejszínhabbal összekevertem, és be a fagyasztóba. Olyan lett, mint a bolti csokis jégkrém. Csak vigyázni kell, ne legyen túl meleg a csoki a tejszínhab miatt, meg hűlnie kell egy kicsit, mielőtt betesszük a fagyasztóba. :)
Nagyon finom! :)
1-es válaszoló köszi a választ, de a fagyi poros fagyit nem szeretem.
2-es válaszoló köszi (hasznost kaptál)
3 BEVÁLTAT KÉRTEM NEM GOOGLES LINKET! ez melett hol szereznék én nitrogént?(nemvoltál hasznos :D )
4-es, 5-ös és 6-os válaszoló nektek is ment a hasznos jelölés
köszi a HASZNOS válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!