SEGITSÉG! Miert nem lesz jo a madártejre a hab?
Figyelt kérdés
Mindent tudok sütni főzni,és egyszerűen kiborit,h ez az 1 nem sikerül.)mig a fozni nem tudo baratnomnek megyÖ...épp ezért csak nagyon ritkán csinálok a családomnak.pedig mindanyian imádjuk.Felverem kemenyre a habot,aztan jöhet bele a cukor,mikor fényes beleszaggatom a galikat,megfő,de mikor kiveszem leenged...vagy összemegy,vagy szalagos lesz vagy vmi ilyesmi.a lenyeg h nem jo.
szivesen fogadok ötleteket is ,h ti hogyan keszititek
Eőre is köszönöm!
2010. ápr. 14. 17:19
11/12 A kérdező kommentje:
JO,jo de valmai pontosabbat pl.te hany tojasfeherjehez ha ny kanal cukrot tesz e?szodabikarbonat?legyszi!
2010. ápr. 16. 17:04
12/12 anonim válasza:
Vaniliás cukrot v. 1 ek. pudingport (bármilyet) esetleg rakhatsz bele, de a hab főzése után rögtön lefedett edénybe kell tenni a habokat, így nem esik össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!