SEGITSÉG! Miert nem lesz jo a madártejre a hab?
Mindent tudok sütni főzni,és egyszerűen kiborit,h ez az 1 nem sikerül.)mig a fozni nem tudo baratnomnek megyÖ...épp ezért csak nagyon ritkán csinálok a családomnak.pedig mindanyian imádjuk.Felverem kemenyre a habot,aztan jöhet bele a cukor,mikor fényes beleszaggatom a galikat,megfő,de mikor kiveszem leenged...vagy összemegy,vagy szalagos lesz vagy vmi ilyesmi.a lenyeg h nem jo.
szivesen fogadok ötleteket is ,h ti hogyan keszititek
Eőre is köszönöm!
lüke vagy 17:33 :D:D:D
egyébként nem jól csinálod..én soha nem igy csináltam..mert teljesen más lesz tőle!!!
Nekem egy kolleganöm mondott egy trükköt: egy fazékban forralj fel vizet vaniliás cukorral, és amikor forr, zárd el, és öntsd bele egyszerre az egész felvert habot, tedd rá a fedelét és hagyd kb 5 percig gözölödni.
Utána a megszilárdult masszából kanállal szaggasd ki a madarakat és tedd a krém tetejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!