Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A creme bruléé-be habtejszín...

A creme bruléé-be habtejszín kell? Sűrgős!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 17:12
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, a zsírosabb tej, vagy házitej is jó (a klasszikus recept is így írja) Ha dobozosból csinálod, akkor célszerű dúsítani tejszínnel kb. 25%-ban.
2010. ápr. 12. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!