Kacsa far-hátat mennyivel kell tovább főzni, mint a csirkét (leves)?
Figyelt kérdés
A csirke far-hát nekem 1 óra alatt mindig tökéletes levesben. A (fiatal) kacsának mennyivel kell több idő?2016. jún. 9. 08:20
1/4 A kérdező kommentje:
Na mindegy, kap plusz fél órát. :D
2016. jún. 9. 09:09
2/4 anonim 



válasza:





Legalább két óra főzési idővel számolhatsz. Ez nem baj, a hosszú, lassú főzéstől finomabb a leves.
3/4 anonim 



válasza:





A kacsa jóval "keményebb" hús - igen, jól írta az előző válaszoló, kell neki min. 2 óra. Bár én inkább 3-4 órát szoktam főzni a húslevest és még senki nem panaszkodott, hogy rossz lenne :-) Minél lassabban fő, annál finomabb :-)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. jún. 9. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!