Mirelit sültkrumpli. Mit rontottam el? Xd
Szóval felraktam az olajat, és mikor már forrt, akkor raktam bele a krumplikat, és hagytam őket sülni 10 percig...aztán vmi nem volt kóser, olyan sárgásak szoktak lenni normálisan, ezek meg már barnák voltak. Kiszedtem őket, megkóstoltam az egyiket, aztán ki is köptem xd a külseje már kb megvolt égve, de a belseje teljesen nyers volt. Mit rontottam el? Esetleg arra tudok tippelni, hogy túl felforraltam az olajat...nagy lángon melegítettem elő, és már elég erőteljesen forrt mikor beledobáltam a mirelit krumplikat. Ez volt a baj? Tudom, hogy tök alap dolog, és full ciki, hogy ezt is elbénázom így elsőre :'D
15F
Én is most kipróbáltam a sütőben...és jah, siker, de...nekem így annyira nem ízlett mint olajban sütve :s szal...majd nemtom, erőt veszek magamon és megcsinálom xd
úristen, most bele gondolva, hogy milyen fejet vághat ennek az olvasása közben az aki megtudja csinálni... :'D
En vettem egy olajsutot. 1.5 literest. Gondolom kizarva nalad, hogy 9000 -et erre kolts.
Egyebkent a titok a forro olaj es rovid sutes. Egyebkent megszivja magat olajjal, mint ahogy irtak. NAGYON hamar elkeszul. Minden masnap szoktam sutni.
(Tanulj meg vizet forralni es egy egeszen uj vilag nyilik meg elotted.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!