Mitől lesz kemény a sültkrumpli?
Figyelt kérdés
Hogyan kell sültkrumplit sütni (fagyasztott krumpli kisütése) Nekem mindig kemény lesz a háromnegyede, ehetetlen, mitől lesz finom puha?2016. jan. 2. 19:37
1/6 anonim válasza:
Forró, már sistergő olajban, kis adagokban kell sütni. Nekem még soha életemben nem volt kemény, pedig ropogósan ízlene.
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hogy csináljátok. Én beöntöm az olajat, meggyújtom a gázt és már teszem is bele a hasábot. Aztán aranybarnára sütöm és akkor a külseje roppan, de belül puha.
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem elektromos tűzhelyem van, elég nehezen forrósodik fel, de akkor szoktam beletenni, amikor már szinte "pattog" az olaj, bár elég lassan sül meg rajta, kell vagy 20 perc. Ez lehet a gond?
2016. jan. 2. 19:51
5/6 anonim válasza:
Én általában beleteszek egy szem hasábot, és ha az az egy elkezd már sülni, akkor, beleteszek egy adagot és aranybarnára sütöm :D, amikor késznek vélem, szalvétákra kiszedem, és mehet a következő adag, az előző adag kész krumplit beleteszem egy mélyebb tálba és keresek egy másik tálat és abba 2 csipetnyi sót, a két tál segítségével összerázom a krumplit és készen vagyok :D Eddig akiknek sütöttem, dicsérték :D, pedig nem csináltam semmit xD
6/6 anonim válasza:
"kell vagy 20 perc. Ez lehet a gond?"
Igen, ez pl lehet gond. Kisebb adagokban süsd, hogy ne hűtse vissza az olajat a burgonya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!