Ilona Modla kérdése:
A töltöttkáposzta tölteléke kemény lett. Mit tegyek, hogy ne keményedjen meg?
Figyelt kérdés
#paradicsomos töltöttkáposzta
2015. aug. 5. 17:41
1/5 zolidobos válasza:
Legközelebb használj megfelelő zsírosságú( 60-40%) húst, tegyél a töltelékbe néhány kanál zsírt, olajat, tojást ne!
2/5 anonim válasza:
Ha paradicsomos akkor tolj rá ketchupot!
Ha meg nem. Akkor is ehető! ;)
3/5 anonim válasza:
Ahogy Dobos Zoli írta, ne sovány húst használj, a rizst fözd meg félig elöre, ne sok tojást tegyél bele (30-50 dkg húshoz egy tojás böven elég) és ne töltsd túl szorosra.
4/5 anonim válasza:
Ti raktok tojást a töltött káposztába??
A titka amúgy, hogy lassú tűzön sokáig kell főzni (vagy kuktában) és ha kész, még melegen egy pokrócba bugyolálni és éjjelre úgy hagyni, hogy lassan hűljön ki. Anyukám gigantikus töltött káposztákat csinál és ezzel a módszerrel jól átfő, puha és ízletes lesz.
5/5 zolidobos válasza:
Száraz húsból nem lesz omlós, ha az egész utca takaróit összeszeditek takargatni, akkor sem.))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!