Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A töltöttkáposzta tölteléke...

Ilona Modla kérdése:

A töltöttkáposzta tölteléke kemény lett. Mit tegyek, hogy ne keményedjen meg?

Figyelt kérdés

#paradicsomos töltöttkáposzta
2015. aug. 5. 17:41
 1/5 zolidobos ***** válasza:
Legközelebb használj megfelelő zsírosságú( 60-40%) húst, tegyél a töltelékbe néhány kanál zsírt, olajat, tojást ne!
2015. aug. 5. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha paradicsomos akkor tolj rá ketchupot!

Ha meg nem. Akkor is ehető! ;)

2015. aug. 5. 17:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahogy Dobos Zoli írta, ne sovány húst használj, a rizst fözd meg félig elöre, ne sok tojást tegyél bele (30-50 dkg húshoz egy tojás böven elég) és ne töltsd túl szorosra.
2015. aug. 5. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Ti raktok tojást a töltött káposztába??

A titka amúgy, hogy lassú tűzön sokáig kell főzni (vagy kuktában) és ha kész, még melegen egy pokrócba bugyolálni és éjjelre úgy hagyni, hogy lassan hűljön ki. Anyukám gigantikus töltött káposztákat csinál és ezzel a módszerrel jól átfő, puha és ízletes lesz.

2015. aug. 6. 21:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 zolidobos ***** válasza:
Száraz húsból nem lesz omlós, ha az egész utca takaróit összeszeditek takargatni, akkor sem.))
2015. aug. 9. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!