Mit tegyek, hogy ne keményedjen meg a muffin?
Figyelt kérdés
A barátnőm szülinapjára sütöttem, és nem szeretném, ha holnapra megkeményedne, kiszáradna. Mit csináljak vele?2013. jan. 10. 14:58
1/4 anonim válasza:
Tedd zacskóba miután kihült.Vagy fóliázd le. :)
3/4 mikike34 válasza:
Ne keverd ki, amikor a tésztát készíted. Csak éppen addig,amig összeáll a száraz anyag a nedvessel. És már töltheted is a formában.
Ettől lágy és könnyű lesz. Ez a trükk.
4/4 anonim válasza:
Én mindig a mikróba teszem a tál kész muffint, az légmentesen zár, két három nap múlva sem szárad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!