Fondantot felhasználásig hűtőben, vagy szobahőmérsékleten kell tárolni ahhoz, hogy ne keményedjen meg túlságosan?
Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 21:39
1/1 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyi idő telik el a készítéstől a felhasználásig. A fondant-ot eleve pihentetni kell szobahőn 6-8 órát. Ha napokkal előbb elkészíted, akkor hűtő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!