Hogyan tudok húst sütni olaj nélkül, ha nincs teflon serpenyőm?
Figyelt kérdés
Van itthon mikró, sütő, asztali grill, de teflonserpenyőm nincs, és mindenképpen zsiradékmentesen kellene elkészítenem a húst a fogyókúrámhoz.2010. ápr. 7. 20:49
1/13 Plaga válasza:
Pont ugyanúgy, mint dugni farok nélkül
4/13 A kérdező kommentje:
Első: köszi, az már megy, akkor a sütés is menni fog...
2010. ápr. 7. 21:01
6/13 anonim válasza:
Lehet a boltokban sütőzacskót venni (10 db kb 500 forint), abba csak beleteszed a húst, aztán zöldségeket, fűszereket, én a krumplit is oda szoktam, aztán 45 percre közepes lángú sütőbe teszed és kész is :)
Nulla zsiradék, a saját levében fő meg és még mosogatni sem kell utána! A legtökéletesebb ;)
7/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)
2010. ápr. 7. 21:16
8/13 anonim válasza:
Jobb lenne ha megpárolnád.
9/13 anonim válasza:
Szerintem is a sütőzacskó a legtutibb!! Én még olyan finom ropogósra sült csirkecombokat nem is ettem, mint amit abban készítünk! És teljesen zsiradék nélkül!
10/13 anonim válasza:
"Nulla zsiradék, a saját levében fő meg"
Na ez az! Nem sült hús az hanem főtt! Egy combdarab nem sülhet meg zsír nélkül, képtelenség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!