Szeretnék tengergyümölcseit sütni, de mindenképp olaj, zsír, margarin és hasonlók nélkül. Van kerámiabevonatos serpenyőm, amiben zsiradék nélkül is lehet sütni. Mit tegyek alá a serpenyőbe? Kis víz, citromlé elég?
olvastam, hogy a fogyozóknak a tojásrántottát úgy ajánlották, hogy a bevonatos serpenyőbe tegyenek 1-2 kanál ásványvizet, és amikor az forró lesz, akkor üssék rá a tojást.
szerintem a herkentyűknél is működne, lényeg, hogy ne száraz edénybe kerüljenek.pláne, hogy ezek fagyottak, és némi levet is fognak engedni.
csak tipp.
üdv.
én is akartam írni, hogy sok vitamin csak zsírban oldódik,de a testépítők általában csak a proteinekre hajtanak.
egy minimális olivaolaj biztos nem ártana, sőt...
Párold akkor ne süsd.
amugy 2 csepp olivaolajtol nem lesz semmi bajod...
sushi? bar gondolom rizst sem eszel, bar egyetertek az elottem szolokal olivalaj teljesen oke. En azt tapasztlom fogyokura alatt, hogyha finomakat eszek kevesme leszek ehes mert nem szenvedek nem azon gondolkodkh kaja-kaja egyel leveseket salatakat oliva olajjal!
itt a kedvencem: pari(teljesen fogyis es antioxidasok),ubi(ujnyivastag karikakkal ait aztan felbevagsz tudom hulyeseg igy leirni de meglatod jo beleharapni.,salata (ha nem fogyozok avokadot is szoktam bele rakni.
es persze most jonnek a gonoszok:olivaolaj,pici so
de meglatod nagyon finom teljesen eltelit nem leszel ehes.
utolsónak:
Imádom a sushit, és eszek is néha, csak persze nem vacsira ;) Éhségrohamaim meg nincsenek, épp, hogy azzal küzdök, hogy (persze csak egészségesebb kajákból) többet meg bírjak enni, néha így is "aluleszek".
Egyébként elkészítettem tegnap, sok vizet eresztett tényleg, jó fűszeresen, citromlevesen szeintem finom volt, elég volt a víz alá. :D
Kösz mindenkinek még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!