Szeretnék tengergyümölcseit sütni, de mindenképp olaj, zsír, margarin és hasonlók nélkül. Van kerámiabevonatos serpenyőm, amiben zsiradék nélkül is lehet sütni. Mit tegyek alá a serpenyőbe? Kis víz, citromlé elég?
Figyelt kérdés
És mennyi ideig süssem? Igazi proteinbomba vacsorának készíteném, hozzáadott szénhidrát és zsír nélkül, amennyire csak lehet. Ha ennek megfelelő recepteket ismertek, szívesen fogadnám őket, sajnos több órás google-fu után se találtam olaj- vagy vajmentes recepteket hozzájuk.2011. máj. 5. 02:45
11/11 SugarCat válasza:
Csomagold alufóliába,jó sokba lehetőleg,és simán tedd be a sütőbe sülni :) Én múltkor így készítettem halat,nagyon finom lett,tettem egy kis paradicsomos pesztót is a tetejére,csak ajánlani tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!