Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel tudnám sűríteni, hogy...

Mivel tudnám sűríteni, hogy ne rontsam el az ízét?

Figyelt kérdés

A receptet bemásolom:



"A csirkemellet felkockázzuk, olajon fehéredésig pirítjuk.

Közben a mangót feldaraboljuk, majd a csirkéhez adjuk.

Kicsit hagyjuk az ízeket összeérni, majd felöntjük a narancslével.

Belekeverjük a fahéjat, majd a balzsamecetet.

Összefőzzük, míg kellemes állagú nem lesz, jó szaftos."


A gond az, hogy nekem inkább leves állagú lett (a csirke is sok levet eresztett) a szaft. Ilyen ízvilágú csirkét még nem készítettem, ezért gondban vagyok, hogy mivel tudnám a levét sűríteni úgy, hogy ne csapjam agyon az ízeket.


2016. ápr. 28. 11:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket! Megkrumpliztam, jó lett :)


Egyébként nagyon forróra felhevített serpenyőbe dobtam a húskockákat, mégis levet eresztett. Szerintem sikerült valami agyonpumpált csirkét vennem.

2016. ápr. 28. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!