Mivel tudnám sűríteni, hogy ne rontsam el az ízét?
Figyelt kérdés
A receptet bemásolom:
"A csirkemellet felkockázzuk, olajon fehéredésig pirítjuk.
Közben a mangót feldaraboljuk, majd a csirkéhez adjuk.
Kicsit hagyjuk az ízeket összeérni, majd felöntjük a narancslével.
Belekeverjük a fahéjat, majd a balzsamecetet.
Összefőzzük, míg kellemes állagú nem lesz, jó szaftos."
A gond az, hogy nekem inkább leves állagú lett (a csirke is sok levet eresztett) a szaft. Ilyen ízvilágú csirkét még nem készítettem, ezért gondban vagyok, hogy mivel tudnám a levét sűríteni úgy, hogy ne csapjam agyon az ízeket.
2016. ápr. 28. 11:10
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Megkrumpliztam, jó lett :)
Egyébként nagyon forróra felhevített serpenyőbe dobtam a húskockákat, mégis levet eresztett. Szerintem sikerült valami agyonpumpált csirkét vennem.
2016. ápr. 28. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!