Bocsáss már meg, de amit a kérdező kigondolt, az mitől nem hétköznapi? Ez kérlek, átlagkifőzde B menü. Főleg a krémleves. Ha hetente háromszor nincs a menüben, nem is igazi menza.
2016. ápr. 26. 19:38
22/24 anonim válasza:
21.
- Krémlevesből vagy 50 féle van, bármilyen zöldségből vagy gyümölcsből elkészíthető. Ha neked egy karalábé és egy articsókakrémleves egyforma, az a te szegényességedet jellemzi
- Amit a kérdező kigondolt, az a legtöbb magyar családnál nem hétköznapi, ellenben a húsleves igen.
Van még kérdés? Befejezted a húsleves-kampányt? Nagyon unja már mindenki.
2016. ápr. 26. 19:44
23/24 anonim válasza:
Jó, befejeztem :)
2016. ápr. 26. 19:50
24/24 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó a menü! Semmiképp se csinálj húslevest! nagyon szeretem de az már unalmas lenne főleg az anyukáknak akik valószínűleg életük során már rengeteg húslevest készítettek. A krémleves remek ötlet akár gyümölcsből akár zöldségből készíted! A fokhagymát szerintem kerüld csinálj inkább brokkolit,gombát esetleg póréhagymát. Feltéve ha szeretitek ezeket. De egy finom hideg gyümölcsös krémleves is lehet isteni! Szóval szerintem a krémleves ötletét semmiképp sem vesd el! A második is nagyon jó bár szerintem az erkélyen csináld mert úgy frissebb lesz mintha elmennél valahova vele. Arra figyelj hogy lehet hogy köretnek főzhetnél rizst vagy süthetnél krumplit (inkább a krumplit ajánlom) és az úgy tökéletes lenne. A desszert pedig mindenképp tiramisu az a legjobb döntés. Nem túl hideg mint a fagyi de nem túl meleg mint a sült banán és nem is nehéz. Előző este elkészíted szuper tavaszi desszert. Ha felakarod dobni és szeretitek akkor készítsd gesztenyével az interneten szuper gesztenyés tiramisu receptek vannak. Remélem tudtam segíteni sok sikert! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!