A mandula sütim olyan száraz, hogy darabjaira esik, amikor ki akarom szedni a formából. Valami tipp?
Ez már a 3. recept, amit kipróbálok, tuti bennem van a hiba. Sokszor késsel kell kikaparnom a formából a maradékot.
Egyszerűen nem értem. Hogy lehet, hogy másnak olyan szép a tésztája? Esetleg van valakinek bevált mandula receptje?
Elöször is írd (vagy linkeld) be a recepteket - mert lehet, hogy nem jókat választottál ki.
Másodszor elöfordulhat, hogy a sütöd nem jó (túl lassan süt), és ezért szárad ki.
Harmadszor: ne mondd senkinek, hogy rosszul sikerült, hanem készíts vanilia vagy csoki öntetet hozzá, azzal rétegezd egy tálba és nevezd el valaminek, mondván, hoyg új receptet próbáltál ki.
Recept nélkül tényleg nehéz megmondani.
Gondolom ki szoktad kenni a formát. Mi zsírral (tudom valakinek fura, de mindig beválik), és liszttel szoktuk, így nagyon szépen kijön a tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!