Jól készítettem el a rakott krumplit?
Figyelt kérdés
Öreg burgonya volt csírákkal, ez le lett tördelve, de kis csíradarabok voltak rajta. Így héjastól megfőztem, majd lehúztam a héját. Tudom, hogy a csírával jobb vigyázni, de ez így ehető lesz?2016. ápr. 20. 11:30
11/14 anonim válasza:
Valakik vadásznak a 83 %-osokra :D csakhogy többen vagyunk, így, sokan melléfognak, hogy kit is akarnak lepontozni. Mindenesetre jó mulatást nekik .
Teljesen korrekt választ adtam a kérdező által feltett kérdésre, mégis lenulláztak.
Ez nem egy ember kezeműve...
12/14 anonim válasza:
Úgy látom, ennél a kérdésnél minden válaszolót lepontoztak, százaléktól függetlenül. Vannak ilyen időszakok, amikor mindenkit lepontoznak, azt is, aki igent mond, azt is, aki nemet. Engem nem zavar, most mi bajom lesz abból, hogy holnapra csak 82%-os leszek?
13/14 anonim válasza:
Ja, ez a nyuszikás vicc, ha van sapkája az is baj, ha nincs az is.. : DD
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
Igen, elsősorban a csírákon volt a hangsúly. Azonban a recepttel sincs semmi baj. ;-)
2016. ápr. 21. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!