Milyen lenne, ha a krumplit leönteném tejföllel?
Szóval, itt van ez a recept, én ebből csak a baconbe tekert krumplit szeretném megcsinálni, de arra gondoltam, hogy a végén leönteném fűszeres tejföllel. Szerintetek finom lenne? Vagy felejtsem el?
Azért a recepten jót rögötem. "Elegáns vacsora", aztán úgy néz ki, mint amit az ilyen 500ft-os kifőzdékben vágnak eléd :D
Mindenesetre a krumpli tejföllel finom. Kezdjük ott, hogy nem hámoznám meg a krumplit, mert héjában sütve még finomabb. Németországban élek, itt jellemzően a héjában sült krumplit felvágják, sózzák-borsozzák,és friss zöldfűszeres tejföllel tálalják, valahogy így:
Persze ízlés szerint sajt, bacon is mehet bele. Csak javaslatnak,hátha megtetszik. Én nagyon szeretem így, a héjával-tejföllel :)
Ízlés dolga, de én akkor önteném le tejföllel, ha nem lenne rajta bacon. Nekem a szalonna + tejföl kombó nem jön be.
De a héjában sült krumplit fokhagymás-tejfölös mártogatóssal imádom.
Ehhez inkább valamilyen mustáros öntetet készítenék.
Mi a logika abban, hogy a 3. válasz és az 5. ugyanaz, előbbi nulla, utóbbi 100%.
Ennyire szélsőségesen hogyan lehet szétpontozni válaszokat?
# 6/6 Időpont ma 20:41
Talán az, hogy én ( én vagyok az 5-ös) picit részletesebb választ adtam, és alternatívát is ajánlottam.
De igazad van: az itteni értékelési rendszer katasztrofális, gyakorlatilag csökkent elméjű trollok homokozója.
Nem a pontozás maga a lényeg. Az nem érdekel.
A te válaszodban tényleg van más is, alternatíva.
Ha én írok ilyent, akkor azt kapom, nem ez volt a kérdés. Na mindegy.
A burgonya-szalonna-tejföl nem rossz kombináció. Rakott krumplihoz elképzelhetetlenül sok tejfölt szoktam adni. Ennek az ételnek viszont nem válik hasznára szerintem. Főleg nem megjelenésben.
A szalonnába tekert burgonya jól fest a húsok mellet. Elolvastam mi és hogyan készül. Fokhagymás majonéz, meg a többi dolog is arra felé tolja a véleményeket, hogy ehhez még tejföl is nem kellene.
8as, mint írtam, én csak a krumplit szeretném megcsinálni a fent említett receptből, tehát se fokhagyma, se majonéz.
Mindenesetre köszönöm mindenkinek aki válaszolt :D
Még annyi kérdés, hogy ha mégis nyomatok rá tejfölt, akkor milyen fűszereket keverjek bele?
Bocsi, hogy értetlenkedem, de még elég kezdő vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!