Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen lenne, ha a krumplit...

Milyen lenne, ha a krumplit leönteném tejföllel?

Figyelt kérdés

Szóval, itt van ez a recept, én ebből csak a baconbe tekert krumplit szeretném megcsinálni, de arra gondoltam, hogy a végén leönteném fűszeres tejföllel. Szerintetek finom lenne? Vagy felejtsem el?

[link]

2016. febr. 29. 18:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Még annyi kérdés, hogy ha mégis nyomatok rá tejfölt, akkor milyen fűszereket keverjek bele? "

Szerintem elég ha keversz hozzá egy őrölt pirospaprikát ( ha szereted a csípőset akkor olyant), és nyomsz bele ízlés szerint fokhagymát. Esetleg egy kis rozmaring, vagy metélőhagyma még mehet hozzá.

2016. márc. 1. 10:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem önteném rá a tejfölt, mert ez a krumpli így szép, ahogy van. Kár lenne leönteni és egy tejfölpaplan alá rejteni. Fűszeres tejföl jó ötlet, de külön kis tálkában kínálnám mellé.

Sok cserepes friss fűszernövény kapható, így snidling, bazsalikom, kakukkfű is passzolna mellé, de egy kapros tejfölt is el tudok képzelni mellé.

Az ízesítés már valóban ízlés kérdése.

2016. márc. 1. 12:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Megcsináltad?Milyen lett?
2016. márc. 2. 21:29
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Nem, végül nem csináltam meg, mert lett külön majonézes kukorica sali, így együtt sok lett volna. :)

2016. márc. 3. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!