Az alábbi receptben helyettesíthető a kefir tejföllel?
Illetve ha a vöröshagymát nem nyersen hanem megpirítva teszem a pácba, az úgy jó lesz-e?
Már feltetted ezt a képet, akkor is megírtuk, hogy jó úgy, ahogy van.
A kefír sokkal savasabb, mint a tejföl, ez kell a hús porhanyóssá tételéhez.
és tényleg ne pirítsd meg a hagymát, a pácban teljesen szükségtelen.
Nem én tettem fel a képet!
Itt olvasgatva a kérdéseket találtam rá és tetszettt meg.
Csak azért kérdeztem, mert én szerintem kefirt még nem használtam soha, natúr joghurtot meg tejfölt igen. De ha nem jó helyette, hát akkor nem próbálkozom.
A hagymát viszont sokkal-sokkal jobban szeretem pirítva, azért kérdeztem. Igen pont azt szeretném, hogy más legyen az íze. Mert nekem a pirított hagyma íze sokkal finomabb mint a nyersé. De ha ehhez a recepthez nem nagyon illik szerintetek... Akkor vélhetően kipróbálom az eredeti recept szerint először, és majd meglátjuk.
Ha nem akarsz kefírt enni, akkor vegyél natúr joghurtot, az pont olyan jó. Lehet, hogy kicsit más íze lesz, de el nem rontja. A joghurt is savanyú, mint a kefír, a tejföl nem jó, az édes.
Igen, a hagymát én is jobban szeretem pírítva - ha önmagában eszem.
De gondolom a csirkét nem nyersen óhajtod feltálalni, tehát a reszelt vöröshagymát megsütöd a csirkével együtt. Arra való, hogy fűszerezze a húst. Ha megsütöd, nem fűszerezi. Akkor meg minden bele?
Egyébként ha rám hallgatsz, az ételízesítőt kihagyod, és csak sózod. Én használok vegetát (amikor szükséges), de húsra soha nem tenném. Műíze lesz tőle.
Köszönöm, akkor vélhetően kipróbálom natúr joghurttal és nyers hagymával. :)
Más: Nem tudom, hogy ki és miért pontozott le egy egy választ, és mindenkiét hasznosnak találtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!