Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nem dermedt meg a kocsonya,...

Nem dermedt meg a kocsonya, pedig sok bőr volt benne, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Disznófejből lett csinálva, de most reggel látom, hogy mint a leves, olyan maradt. :(((

A leveskockától lehet?

Nem nagyon csináltam még ilyet. :(

Köszönöm a válaszokat. :)



2016. ápr. 14. 05:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Vagy sok a lé, vagy nem főtt eleget. Leveskocka biztosan nem okozza.
2016. ápr. 14. 06:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/19 A kérdező kommentje:
Múltkor nem főtt ennyit, és olyan lett, mint a beton. :(
2016. ápr. 14. 06:29
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Ha megkóstolod, ragadós? Mert ha igen, meg kell aludnia. Tedd hidegebb helyre, és várj még!
2016. ápr. 14. 06:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/19 A kérdező kommentje:
véletlenül gulyásleves kocka lett belerakva, az se lehet baj? :(
2016. ápr. 14. 06:41
 5/19 anonim ***** válasza:
27%
Kevés zsíros hús volt benne,illetve fokhagyma hiánya okozza ,hogy nem dermed a kocsonya.
2016. ápr. 14. 06:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/19 anonim ***** válasza:
88%

Az utolsó hülyeségeket ír, sem zsíros hús, sem a fokhagyma nem szükséges a kocsonyába, a sok bör a lényeg.


De a kocsonyába sem leveskocka, sem gulyáskocka nem kell!!


Lehet, hogy túl sok vízzel kezdted fözni, lehet, hoyg nem fözted elég sokáig, vagy nem elég hideg helyre tetted.

2016. ápr. 14. 07:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/19 anonim ***** válasza:
51%
Leveskocka nem kell , de lehet bele tenni. A fokhagyma az kell bele. Csülök szépen karikába vágva mindenestől, csonttal . Jó sok, az kell bele.
2016. ápr. 14. 07:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/19 A kérdező kommentje:

Fokhagyma is van benne, jó sok hús, bőrrel, azt tudom, hogy tényleg tapadnia kéne az ujjak között. :(

Már arra gondoltam, valamelyik kockában van ilyen kocsonyásodás-gátló valami.

2016. ápr. 14. 07:39
 9/19 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem sok a víz, melegítsd fel és keverj hozzá 1 csomag zselatint, úgy majd megdermed.
2016. ápr. 14. 08:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/19 anonim ***** válasza:
81%

Túl sok a víz!

A kocsonyát mindig annyi vízben kell feltenni: ahány tányérral lesz a hús, annyi tele-tányér víz + 1 tányér az elforrásra!!!

Ha ennél több, az életben sem fog megaludni. Forralj el belőle, vagy előtte szedjél ki a léből, és a maradékot forrald a hússal együtt még kb. egy órát...

2016. ápr. 14. 08:12
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!