Nem dermedt meg a kocsonya, pedig sok bőr volt benne, mitől lehet?
Disznófejből lett csinálva, de most reggel látom, hogy mint a leves, olyan maradt. :(((
A leveskockától lehet?
Nem nagyon csináltam még ilyet. :(
Köszönöm a válaszokat. :)
Az utolsó hülyeségeket ír, sem zsíros hús, sem a fokhagyma nem szükséges a kocsonyába, a sok bör a lényeg.
De a kocsonyába sem leveskocka, sem gulyáskocka nem kell!!
Lehet, hogy túl sok vízzel kezdted fözni, lehet, hoyg nem fözted elég sokáig, vagy nem elég hideg helyre tetted.
Fokhagyma is van benne, jó sok hús, bőrrel, azt tudom, hogy tényleg tapadnia kéne az ujjak között. :(
Már arra gondoltam, valamelyik kockában van ilyen kocsonyásodás-gátló valami.
Túl sok a víz!
A kocsonyát mindig annyi vízben kell feltenni: ahány tányérral lesz a hús, annyi tele-tányér víz + 1 tányér az elforrásra!!!
Ha ennél több, az életben sem fog megaludni. Forralj el belőle, vagy előtte szedjél ki a léből, és a maradékot forrald a hússal együtt még kb. egy órát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!