Kocsonya kérdés, nem szilárdult meg a kocsonyám, milyen port vagy zselét lehet venni ehhez és hol? Mi a neve?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 20:17
2/9 anonim válasza:
Lehetőleg semmilyet...
Hogy készítetted el?
3/9 anonim válasza:
Zselatin a neve nagyobb szupermarketekben lehet kapni ,por vagy lapok formájában.A kocsonyára nem szabad tul sok vizet rakni azért esett szét,
4/9 A kérdező kommentje:
köszi,már kezd meg szilárdulni a lé.
2013. jan. 28. 21:01
5/9 anonim válasza:
Ahány tányérra elegendő a főzni való kocsonyahúsod, annyi tányér vízbe teszed fel főni + még egy tányér víz, kb. annyit fog elfőni. Ha így kiszámolod, kiméred, mielőtt felteszed főni, és persze kellőképpen puhára főzted a husikat, akkor mindenféle zselatin és egyebek miatt úgy fog alukálni a kocsonyád, hogy még a horkolását is hallod.
6/9 anonim válasza:
5-ös vagyok: mindenféle egyebek *nélkül* és nem miatt fog alukálni a kocsonyád.
7/9 doboszoli válasza:
Ha már meg van a "baj", zselatinnal megmenthető az ügy.
Későbbiekre: a bőr sem drágább a zselatinnál (sokkal)..
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2013. jan. 29. 12:32
9/9 anonim válasza:
Sok zsíros, bőrös dolgot kell belefőzni, pl: köröm, fül, orr, farok, bőr, csülök, stb.
Ezek sok kocsonyásító anyagot tartalmaznak így a leved megfog szilárdulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!