Miért nem szokták a nokedlit teljesen kidolgozni?
Figyelt kérdés
Én mindig simára kidolgozomm. Először nem dolgoztam ki rendesen de engem zavart hogy annyira csomós volt. De miért nem szokták?2016. ápr. 3. 19:22
11/11 anonim válasza:
10-es: ez egy babona csak, ha rendesen kidolgozod a tésztát egész símára, akkor is finom lesz, semmi baja sem lesz fözés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!