Csak és kizárólag hajdina, vagy köleslisztből lehet nokedlit gulyáslevesbe, nem fog szétesni? Vagy a kettő keverékéből?
Figyelt kérdés
2015. júl. 18. 17:59
1/9 anonim válasza:
Buzalisztből csináld. Az sem egészségtelen.
2/9 A kérdező kommentje:
2015. júl. 18. 18:34
3/9 anonim válasza:
Csipetkének valót gyúrhatsz belőlük, az kemény és nem fog elázni, de, ha már gulyás, akkor minek variálni .
Igaza van az elsőnek szerintem is.
4/9 anonim válasza:
Miért, gluténérzékeny vagy ? Akkor valóban nem jó a búzaliszt. Ha a most divatos paleo szerint akarsz étkezni, az is megdőlt, nem jó annak aki nem érzékeny a gluténra.Különben a legjobb a réteslisztből nokedlit csinálni !
5/9 anonim válasza:
Honnan veszed ezt a hazugságot. hogy a Magyarországon kapható só és liszt mérgező? Ha az lenne, nem engednék forgalomba hozni.
Nem kell mindent elhinni, amit az üzleti haszon érdekében el akarnak veled hitetni!
6/9 anonim válasza:
Most kattintottam a megjelöllt cikkedre már régi elavult 2010-es.
7/9 anonim válasza:
Attól fogsz előbb beteg lenni amiért állandóan emészted magad az egészséges életmód miatt !
8/9 anonim válasza:
Szét fog esni, fele köles/hajdina, fele sima liszt kell.
9/9 A kérdező kommentje:
8-as válaszadó,köszönöm a választ!Ment a + pont
2015. júl. 19. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!