Zablisztből vagy rizslisztből lehet nokedlit készíteni?
A rizslisztet én sem ismerem, hogy hogyan működik, de a zablisztből lehet.
Én tönkölybúza lisztet használok szinte mindenhez.
Második, neked is köszönöm.
Palacsintát is lehet zablisztből készíteni? Azt próbáltátok már?
Itt olvass utána, a blogban engeteg recept van zab felhasználásával, többek közt palacsinta meg nokedli is:
Rizslisztből 1x csináltam, szétment, a lefolyó eldugult.
Valaki azt mondta, keverni kellett volna mással, másik azt hogy a főzővíz ne legyen forrásban, csak legyen kellően forró, és majd feljön a víz színére a nokedli.
Zablisztből tegnap palacsintát készítettem, hagyd állni, amikor megkeverted, és utána még kell egy kicsit hígítani.
Gondolom, ha valamivel sűrűbbre hagyod = nokedli, ott is hagyd állni, hogy a liszt bepuhuljon. Csak már eleve hígabbra kavard mint a fehér-lisztből kavart nokedlit, hogy legyen neki mitől átpuhulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!