Egy receptnél miért csak annyit írnak, h "tejszín"? Honnan tudjam, hogy főző- vagy habtejszínt vegyek-e?
Figyelt kérdés
Mivel szoktunk rakott tésztákat csinálni, mi mindig főzőtejszínt veszünk.
Egy receptnél sem látom feltüntetve, hogy milyen kell. Sütihez mindig habtejszín kell?
A főzőt fel sem lehet verni habbá?
Ehhez vajon melyik kell?
Mert süti, de közben meg főzni kell a habot...
2016. márc. 4. 10:05
11/11 anonim válasza:
Minden ételbe habtejszínt teszek, levesekbe,tésztaételekebe is.Abból legalább tudom miből van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!