Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kolbászkészítés házilag...

Kolbászkészítés házilag füstölés nélkül?

Figyelt kérdés
Ha házilag megtöltöm a kolbászt, de se nem akarom és módomban sem áll füstölni, akkor mit csináljak, hogy ne romoljon meg? Hol tároljam, mennyi ideig kb?
2016. márc. 1. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A betöltött kolbászt le tudod fagyasztani, de akkor csak sütve lehet fogyasztani.
2016. márc. 1. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak fagyasztani tudod. Ha vidéki vagy, biztos találsz olyat, aki vállal bérfüstölést, ha nem csak sütnivaló kolbászra vágysz.
2016. márc. 1. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
A fagyasztás valóban a legjobb, de arra figyelj, hogy először egy tálcán egymástól kicsit távol fagyaszd le kő keményre, és utána zacskózd be. Így nem fagynak össze és később annyit veszel ki belőle, amennyi egy sütésre kell.
2016. márc. 1. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Sajnos Budapesti vagyok és nem nagy mennyiségben csinálnám a kolbászt. Ilyen kis mennyiségben pedig szerintem nem vállalnák el a bérfüstölést.
2016. márc. 1. 17:33

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!