Mxxx kérdése:
Miért sárgult be a kolbász?
Figyelt kérdés
Füstölés után egy 2 hónapra elkezdett sárgulni a kolbász. mi lehet az oka? Mérgező lehet? megromlott?2015. febr. 27. 20:54
1/13 anonim válasza:
Lehet, hogy kolbászmérgezés (vagy csak simán megromlott). Vágj le egy darabot, szagold meg, ha nagyon rossz, azt érezni fogod.
2/13 A kérdező kommentje:
Megszagoltam, semmi szaga... egyszerűen a színe aggaszt.
2015. febr. 27. 21:07
3/13 A kérdező kommentje:
Csak kívül sárgás barnás, kb. fél centire befelé.
2015. febr. 27. 21:08
4/13 anonim válasza:
fogalmam sincs, olyat még nem láttam
5/13 A kérdező kommentje:
azért köszi szépen! ha valaki tudja írjon!
2015. febr. 27. 21:23
6/13 acelsziv válasza:
sok fényt kapott
meleg helyen volt
lazán lett töltve stb...
7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ? mit tudok tenni vele?van valami baja? ehető még vagy nem?
2015. febr. 27. 21:29
8/13 A kérdező kommentje:
-?
*!
2015. febr. 27. 21:30
9/13 anonim válasza:
Ha fokhagyma van benne, attól is elsárgul és megavasodik. Vagy a pirospaprika nem bolt "igazi"
10/13 anonim válasza:
Még annyit: ha nincs rossz íze, akkor ehető. De biztonság okáért tedd be a fagyasztóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!