Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kolbász, illetve szalámi...

Kolbász, illetve szalámi töltéskor, a belet érdemes megszurkálni tűvel?

Figyelt kérdés
2015. jan. 8. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hogy a levegő kijöjjön belőle. De a legfontosabb, hogy ne lazára töltsd.
2015. jan. 8. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 zolidobos ***** válasza:

Igen, érdemes, a bentmaradt levegő a kolbászfélék legnagyobb ellensége.

Ha sokáig akarod eltartani, (pl. szalámi) füstölés előtt a szálakat simítsd át erősen cukros-vizes kézzel. Eltömi a szurkálásnál keletkezett lyukakat, és szép színt biztosít a terméknek.

2015. jan. 9. 06:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!