Mxxx kérdése:
Miért sárgult be a kolbász?
Figyelt kérdés
Füstölés után egy 2 hónapra elkezdett sárgulni a kolbász. mi lehet az oka? Mérgező lehet? megromlott?2015. febr. 27. 20:54
11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget!
2015. febr. 27. 21:34
12/13 anonim válasza:
Szerintem is avasodik!
Ha már régebbi gyártás, tehát nem november-december, akkor bizony meglehet.
De valóban a silányabb minőségű törtpaprika is okozhatja.
13/13 zolidobos válasza:
Ezer oka lehet, de szinte biztos, hogy valami technológiai hibára vezethető vissza. Mint:
-elégtelen sótartalom
-elégtelen füstölés
-helytelen tárolás
.
.
.
-stb.
Ha nincs kellemetlen (értsd: büdös), vagy avas szaga, nem penészedik, akkor FŐZVE még fogyasztható, én így már nem szívesen próbálkoznék vele. (nagyon gyenge a koszt a fertőző osztályon).
Ha jónak ítéled is meg, azonnal fagyasztó! Esetleg érdemes lenne hozzáértővel megnézetni, mert a romlott kolbász érdekes mutatványokra képes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!