Ha a pulykát előfőzöm vízbe és utána sütöm az úgy jó?
Tehát vízben enyhén nyersre főzöm és utána krumplival bepácolva rakom be a pulyka farát a sütőbe.
Tepsibe zsírban és olajban felkockázott krumplival hagymával.
Vagy rosszul csinálnám így?
Vagy kuktában főzzem elő?
Az jobban tetszene hogy kuktában.
Az ötleteket szívesen veszem.
Csirke, pulyka, nyersre főzve, a farát teszed a sütőbe, krumplival pácolod... Egy szót se értek az egészből.
De ha jól értem, már hozzáfogtál, mielőtt a kérdést kiírtad volna. Hát, ha szerencséd van, akkor valami ehető fog kikerülni a sütődből.
Ha van kedved, írd már le hogy mi lett belőle. ! :D
Tényleg kíváncsi vagyok kire hallgattál. Ha senkire, úgy is jó, ha magad találtad ki.
Teljesen megfeletkeztem rólatok.
Jobb lett mint gondoltam volna.
Nem volt zsíros mert kifőtt, nem is lett szaftja.
Kicsit sokára főtt meg de omlós porhanyós lett a húsa a pác teljesen átjárta még bellül sem volt sótlan pedig nem hagytam állni benne. A krumpli is jó lett az alufólia alatt, és a hagyma is amit raktam bele. A levét paprikásnak használtam fel az is jó lett és a fagyasztott lé tetejéről kenyérre le lehetett szedni a zsírt ami jó volt. Összességében máskor is így csinálom. Ha nem főzom elő a pác nem járta volna át a zsír a krumplira folyt volna nem lett volna paprikásba és kenyérre. Meg lehet még mindig sűlne a sütőbe. Kész volt 2 óra alatt. Gázsütő. De lehet máskor nem találom el ilyen jól, és akkor pacsmag lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!