Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a pulykát előfőzöm vízbe...

Ha a pulykát előfőzöm vízbe és utána sütöm az úgy jó?

Figyelt kérdés

Tehát vízben enyhén nyersre főzöm és utána krumplival bepácolva rakom be a pulyka farát a sütőbe.

Tepsibe zsírban és olajban felkockázott krumplival hagymával.

Vagy rosszul csinálnám így?

Vagy kuktában főzzem elő?

Az jobban tetszene hogy kuktában.

Az ötleteket szívesen veszem.

2016. febr. 13. 11:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
:(
2016. febr. 13. 13:29
 12/15 aperitif ***** válasza:
72%

Csirke, pulyka, nyersre főzve, a farát teszed a sütőbe, krumplival pácolod... Egy szót se értek az egészből.

De ha jól értem, már hozzáfogtál, mielőtt a kérdést kiírtad volna. Hát, ha szerencséd van, akkor valami ehető fog kikerülni a sütődből.

2016. febr. 13. 14:02
 13/15 anonim ***** válasza:
65%
Nyersre főzöd? lol
2016. febr. 13. 18:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha van kedved, írd már le hogy mi lett belőle. ! :D

Tényleg kíváncsi vagyok kire hallgattál. Ha senkire, úgy is jó, ha magad találtad ki.

2016. febr. 14. 11:58
 15/15 A kérdező kommentje:

Teljesen megfeletkeztem rólatok.

Jobb lett mint gondoltam volna.

Nem volt zsíros mert kifőtt, nem is lett szaftja.

Kicsit sokára főtt meg de omlós porhanyós lett a húsa a pác teljesen átjárta még bellül sem volt sótlan pedig nem hagytam állni benne. A krumpli is jó lett az alufólia alatt, és a hagyma is amit raktam bele. A levét paprikásnak használtam fel az is jó lett és a fagyasztott lé tetejéről kenyérre le lehetett szedni a zsírt ami jó volt. Összességében máskor is így csinálom. Ha nem főzom elő a pác nem járta volna át a zsír a krumplira folyt volna nem lett volna paprikásba és kenyérre. Meg lehet még mindig sűlne a sütőbe. Kész volt 2 óra alatt. Gázsütő. De lehet máskor nem találom el ilyen jól, és akkor pacsmag lesz.

2016. febr. 21. 03:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!