Lesz valami bajom, ha a mirelit szilvásgombócot már egyszer felolvasztottam, és utána megint le lett fagyasztva? És úgy esszük meg?
Figyelt kérdés
2015. szept. 10. 12:12
1/3 kupak123456789 válasza:
Nem tesz jòt a vesènek
2/3 anonim válasza:
Egyáltalán minek lett felolvasztva? Azt fagyottan kell a vízbe tenni.
Hivatalosan úgy lesz bajotok, nem hivatalosan már párszor eljátszottam ezt a kiolvasztom, visszafagyasztom dolgot és semmi bajom nem lett, főleg ilyen mirelit tésztánál, a húsnál necces.
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg nem. De persze attól is függ, mennyi ideig volt felolvasztva. Mert ha napokig úgy volt tárolva a konyhaasztalon, szobahőmérsékleten, az már elég necces. De ha 1-2 óráig volt felolvasztva, az nem annyira gáz. Annyi idő alatt nem tudnak a baktériumok annyira nagyon elszaporodni a kajában, hogy bajod legyen tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!