Az milyen lenne, ha a főtt kukoricát először lemorzsolnám, majd utána főzném meg?
Figyelt kérdés
Kevesebb lenne a veszteség, és ha esetleg különleges ízt ad a csutka, vagy minek nevezik, akkor azt is mellé főzném.
Nagy hülyeség?
2015. júl. 5. 19:09
1/4 anonim válasza:
HA a FÖTT kukoricát lemorzsolod, azt utána nincs értelme megfözni, mert már meg van fözve.
A FÖZNIVALÓ kukoricát meg nem tudod lemorzsolni, mert a szemek puhák, ha morzsolni akarnád, akkor szétnyomódnak.
A szemeket esetleg le lehet vágni a csöröl, de akkor egy részük a csutkán marad - sokkal többet dobsz ki, mint ha a megföttet eszed.
Emellett a csutka is ad ízt neki.
2/4 A kérdező kommentje:
igaz, rosszul tettem fel, thx. a javításért. :D
aha, akkor ezért nem így csinálják. :) Ezt is köszi. :)
2015. júl. 5. 19:21
3/4 anonim válasza:
Én a már megfőtt kukoricát simán le tudom morzsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!