Valaki esetleg hallott mar olyanrol, hogy tartos kurtos kalacs en egyszer lattam anno, de mar nagyon regen nem talalkoztam ilyen kalaccsal. Van valakinek otlete, arrol hogy hogyan lehetne tartositani/frissen tartani? Koszonom elore is a valaszokat!
Figyelt kérdés
#Kurtos
2016. febr. 4. 13:28
1/4 anonim válasza:
Beteszed a fagyasztóba, és amikor enni akarod, kiveszed és hagyod kiengedni,vagy kimelegíted a mikróban.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszt de nekem olyan adalekanyag kellene, amit ha tesztajaba teszek el all 2-3 napig esetleg olyanrol nem hallottal?
2016. febr. 4. 15:05
3/4 anonim válasza:
Eredeti erdélyi recept: (ez eláll több napig)
1 kg búzaliszt
2 tojás
4 tojássárgája
12 kanál porcukor
2 dk élesztő
0,5 deci tej
12 kanál olvasztott vaj (nem margarin)
A hozzávalókat jól kidolgozzuk és kelni hagyjuk. Amikor félig megkelt, szeleteket vágunk belőle és kisujjnyi vastagságúra sodorjuk, és feltekerjük a fára, majd megsütjük.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen
2016. febr. 4. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!