Fehér ribizliből mit lehetne csinálni? (akár tartósítani, akár süti, bármi)
Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 23:37
1/4 acelsziv válasza:
főleg szörpöt és bort.
lekvár is mehet, csak erős lesz az íze. ilyenkor dúsítsd piros vagy fehér ribizlivel.
2/4 acelsziv válasza:
Ó bocs. Összekevertem a feketével :D
Leszemezed tálba, adsz hozzá kis kristálycukrot és hajrá :D
De szörpnek is jó lehet.
3/4 anonim válasza:
Én nem pocsékolnám el lekvárnak, vagy hasonlónak.. Nagyon finom, cukor nem is kell hozzá, elég, ha lefagyasztod és bármikor tudsz enni belőle frissen. Teheted akár Tortára, süteményekbe, gyümölcssalátába is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!