Süteményeket, hogy lehet és mivel lehet tartósítani?
Vannak, amik zárt dobozban elállnak hónapokig (aprósütemények), sokat le lehet fagyasztani és úgy eltenni késöbbre.
Kevert süteményeket (nem élesztös kuglófok) lehet speciális üvegformákban sütni és forrón lezárva "konzervként" tárolni.
Amit tudni kellene, hogy pontosan milyen süteményekröl van szó.
Ezeket legfeljebb fagyasztani lehet, habár a Dobos-szelet teteje elázik a hidegtöl.
Nem tudom, miért akarnál ilyen süteményeket több hétre elöre elkésziteni. De adott esetben - amennyiben idöhiány miatt gondolod - okosabb magát a tortalapokat elöre megsütni, ezeket lehet légmentesen lefóliázni, vagy fóliába csomagolva lefagyasztani, és a fogyasztás elött egy-két nappal tölteni.
De mint írtam is gyártani szeretném és ezért érdeklődnek.
De ha van jó recepted ami eláll 2-3 hétig ,szívesen veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!