Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítsem el a tökélete...

Hogyan készítsem el a tökéletes rántott húst?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék megtanulni olyan finom rántott húst készíteni, amivel a párom lábát levehetem. :D Utána olvastam már persze, készítettem is többször, de valahogy mindig lehetne még jobb. Ti hogyan készítitek? :)

2016. jan. 13. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
38%
Só liszt tojás morzsa. Sütés egyből. Panìrban nem szabad állni hagyni mer gagyi lesz
2016. jan. 13. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Az elsö jól írta.

De azért a párod lábát ne vedd le, mert még szüksége lehet rá....

2016. jan. 13. 19:03
 3/4 anonim ***** válasza:
54%

Hogy mi a tökéletes, az nagyon relatív. A "legtökéletesebb " háziasszony is el tudja baltázni ezt a legegyszerűbb kaját is. A lényeg, hogy nem szabad kiszárítani és frissen kell tálalni.

De még családon belül is lehetnek ízlésbeli eltérések. Megboldogult apósom laposra verve, pirosra sütve, kopogósan szerette... A férjem úgy mondja, "szőkén" kéri, vagyis világosra sütve, és vastagabb szeletre vágva.

Azon is múlik milyen húsból készül, szóval sok tényezőtől függ.

Persze ezek, mind megoldhatóak, akár igény szerint is klopfolhatunk, színre süthetünk(amíg bírjuk idegekkel :D)

Én már elég régóta csinálom ezt a manővert, de azért kitaláltam/tanultam újításokat is.

A húst lehet pácolni (előző este) mustáros-hagymás, fokhagymás-tejes... stb.A panírt is lehet variálni, reszeltsajt, magvak, pelyhek stb.

Szóval fel a fejjel, sok lehetőség van a "tökéletes " megközelítésére :)

2016. jan. 13. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
A párod lábát akarod levenni, bepanírozni és rántotthúst készíteni belőle? Kérdezd meg hogyan kéri, elvégre az ő húsáról van szó!
2016. jan. 13. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!