Hogyan készítsem el a tökéletes rántott húst?
Az elsö jól írta.
De azért a párod lábát ne vedd le, mert még szüksége lehet rá....
Hogy mi a tökéletes, az nagyon relatív. A "legtökéletesebb " háziasszony is el tudja baltázni ezt a legegyszerűbb kaját is. A lényeg, hogy nem szabad kiszárítani és frissen kell tálalni.
De még családon belül is lehetnek ízlésbeli eltérések. Megboldogult apósom laposra verve, pirosra sütve, kopogósan szerette... A férjem úgy mondja, "szőkén" kéri, vagyis világosra sütve, és vastagabb szeletre vágva.
Azon is múlik milyen húsból készül, szóval sok tényezőtől függ.
Persze ezek, mind megoldhatóak, akár igény szerint is klopfolhatunk, színre süthetünk(amíg bírjuk idegekkel :D)
Én már elég régóta csinálom ezt a manővert, de azért kitaláltam/tanultam újításokat is.
A húst lehet pácolni (előző este) mustáros-hagymás, fokhagymás-tejes... stb.A panírt is lehet variálni, reszeltsajt, magvak, pelyhek stb.
Szóval fel a fejjel, sok lehetőség van a "tökéletes " megközelítésére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!