Hogyan készítsem el a rántott csirkemájat, úgy hogy a forró olajban ne fröccsenjen amikor sül?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a rántott májat, de nem szivesen készitem mert nekem állandóan pattog az olaj. Még a plafonra is jutott belőle a multkor. Próbáltam már fedővel letakarni, de amikor leemeltem róla, puskaként ropogott a forró olaj, és összevissza fröcsögött.2009. júl. 21. 19:16
1/3 anonim válasza:
Lehet kapni fröccsenésgátlót, szitaszerű szövésű, fedő helyett azt próbáld meg. Nekem bevált, bár nem 100%-ban fogta meg a kifröccsenő olajat, de jelentősen kevesebb jutott rám.
2/3 anonim válasza:
Tegyél rá fedőt és tedd takarékra. Ez nekem eddig mindig bevált. :D
3/3 anonim válasza:
Miután megmostad a májat,tedd egy tiszta pl:törlőruhára vagy papírra,hogy ne legyen nedves a sütés előtt,így nem fog föcsögni,nagy lángon pirítsd,4-5 percig és tökéletes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!