Hogy keszitsem el a rantott hust tojas feherjere allergias lanyomnak?
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 21:51
2/8 A kérdező kommentje:
az a gond, hogy tejre is allergias.
2012. nov. 13. 22:59
4/8 anonim válasza:
Csak lisztes forgasd bele a húst, és úgy süsd ki a csirkemellet, a halat is így szokták a piacon, finom!
De van ez a knorr panír varázs, ahoz nem kell tojás!
5/8 anonim válasza:
Enyém is tej-tojás allergiás.
Én burgonyakeményítővel helyettesítem a tojást. A keményítőt elkeverem langyos vízben, és ugyanúgy panírozok, mintha tojás lenne. Én kipróbáltam a lenmagpelyhet is, de a fiam kipattogott tőle. A lenmagpehelyből kiáztatható egy kocsonyás anyag, amit sütésnél tojásfehérje gyanánt lehet használni.
6/8 A kérdező kommentje:
KEDVES UTOLSO!
lEIRNAD NEKEM, HOGY KELL KESZITENI A LENMAGPEHELYBOL A KOCSONYAS ANYAGOT? tI HOGY SZOKTATOK CSINALNI?
kOSZONOM NAGYON SZEPEN ELORE IS!
2012. nov. 27. 09:02
7/8 anonim válasza:
A lenmagpehelyből fogtam egy marékkal és beletettem annyi vízbe, ami éppen ellepte. Aztán vártam. Úgy emlékszem, 1-2 óra alatt kiázott belőle ez a kocsonyás anyag. Akkor leszűrtem és kész.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!
2012. nov. 29. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!