Kisgyerekes anyukák, apukák, mit főztetek ebédre?
Kezdek ráállni a húsleves-paradicsomleves-borsóleves és a rizses hús-húsgombóc-halrúd vonalra.
Tudnátok pár ötletet mondani? Három éves a kisfiam, bármit ehet.
Előre is köszönöm!
Hú, nagyon köszönöm mindenkinek! Sok jó ötletet adtatok.
Azt hiszem, nálam az a baj, hogy sosem ebédeltem és így nehezen veszem rá magam a főzésre, a kisfiamnak viszont mindig van meleg étel ebédre.
Off. Olyan ismerős ez a kérdés, mintha már egyszer szó szerint láttam volna itt.
On. Nálunk ma maradék krumplileves volt (tegnapi), utána sütöttem palacsintát.
(holnap a maradék palacsintát megtöltöm valamivel, még nem döntöttem el mivel, panírozom, kirántom)
Nálunk ma karfiolkrémleves volt parmezánnal, másodiknak pedig gombás gnocchi bazsalikomos paradicsomos szószban.
Mostanában volt hagymakrémleves, zöldséges lasagne, sült padlizsán, diómorzsás camembert áfonyaszósszal, sajt grillzöldségekkel, paradicsomkrémleves, zöldséges üvegtészta szójaszósszal, narancsos lencseleves.
Én ezeket szoktam ebédre csinálni:
-bolognai spagetti
-chilis bab,gyerekeknek csípő nélkül a végén szoktam ketté venni és a miénket aztán fűszerezem
-rakott karfiol
-rakott kelkáposzta
-rakott krumpli
-pörkölt tésztával savanyúsággal vagy céklával
-meggyleves
-őszibarack leves
-ragu leves
-tarhonya leves
-húsleves
-gulyásleves vagy babgulyás
-paprikás krumpli
-mákos tészta
-pizza
-grillezett csirkemell vagy hal rizzsel,salátával
-káposztás kocka
-frankfurti leves
-paradicsomos töltött káposzta
-rántott hús rizzsel,párolt zöldséggel
az én gyerekem tejmentes diétán van így mindent tejmentesen készítek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!