Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyerekes anyukák Ti mikor...

Kisgyerekes anyukák Ti mikor szoktatok fürdeni?

Figyelt kérdés
Mikor már a gyerek alszik vagy még előtte? Meddig vagytok fent?
2015. dec. 28. 18:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%
Én gyerek előtt általában reggel fürödtem. Amióta gyerekünk lett, esti fürdésre váltottam. Amióta több gyerekünk lett, általában délelőtt fürdök, amikor mindenki rendezve van, játszik magának és megittam a hideg kávémat is, de még nem kell ugranom az ebédhez, nem úton vagyunk épp és még jut melegvíz is :P
2015. dec. 28. 18:43
 2/20 anonim ***** válasza:
46%
10 hónapos a babám. általában a játékidejében. szőnyeget plédet leterítek a kád elé és viszek neki sok játékot. amíg én gyorsan lezuhanyozok, ő ott eljátszik, közben énekelek neki.
2015. dec. 28. 18:45
 3/20 anonim ***** válasza:
51%
Reggel, mielőtt a gyerekeket keltem.
2015. dec. 28. 18:45
 4/20 anonim ***** válasza:
31%
És anyukák, ti, akik reggel meg délelőtt fürdötök, este koszosan fekszetek le aludni??
2015. dec. 28. 18:47
 5/20 anonim ***** válasza:
59%
Ha koszosnak érzem magam, megmosakszom, de nem szoktam annak érezni magam. Ha a reggeli fürdés neked egyenlő a koszosan lefekvéssel, akkor igen, koszosan fekszem le :)
2015. dec. 28. 18:51
 6/20 anonim ***** válasza:
35%

akkor fürdök amikor a gyerek, általában előtte, mert egyrészt ő sokáig pancsol, másrészt fürdés után van vacsi és akkor készítem ki/elő vagy melegítem mikor fürdik és akkor már nekem sincs dolgom vacsi után :)

na meg általában reggel is gyorsan lezuhanyozom, jobban szeretek frissen mosakodva menni dolgozni

2015. dec. 28. 19:06
 7/20 anonim ***** válasza:
55%
Este furdok, amikor a sracok mar alszanak, ez kb. fel 9kor van. A ferjem beul velem a furdoszobaba, es van 15 perc csend es nyugalom. Ehhez a szokashoz ragaszkodom. A ferjem tusolni szeret, o utanam szokott, en azido alatt rakom ossze a nappalit, hogy masnap megint legyen mit szetrombolni :) Nyarat leszamitva, reggelente nem szktam tusolni (mivel tisztan fekszem), igy nem kell azzal is kalkulalni, hogy mit csinaljak a gyerekekkel kozben. (13 hos ikrek).
2015. dec. 28. 19:07
 8/20 anonim ***** válasza:
68%
7-es vagyok, azt is kerdezted, hogy meddig vagyunk fent... kb. fel 10-re kerulunk agyba, akkor meg olvasunk, beszelgetunk, osszebujunk es fel 11 korul szoktuk a lampat eloltani. Mind a negyen 7-kor kelunk.
2015. dec. 28. 19:09
 9/20 anonim ***** válasza:
47%
Reggel tusolok mindig, esténként àltalàban nyáron vagy edzés után. És nem bányában dolgozom, hogy estére koszos legyek.
2015. dec. 28. 19:22
 10/20 anonim ***** válasza:
55%
7-es vagyok. 25 %-ra lett lepontozva a korrekt valaszom. Ez nem egy ember lepontozasa. Most en is pontozzak le mindenkit, csak hogy hasonlitsanak a %-ok? mert feltunoen 100%-os aki reggel furdik, aki este, az meg lepontozott. Pedig en meg csak nem is irtam, hogy nem higienikus piszkosan lefekudni. (na ezt a valaszt lehet lepontozni az off miatt)
2015. dec. 28. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!