Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyerekes anyukák akik...

Kisgyerekes anyukák akik tornáznak, mikor és hogyan?

Figyelt kérdés
Mikor a gyerek alszik vagy vigyáz rá valaki,otthon dvd-re esetleg edzőterembe?
2015. dec. 30. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:

edzoteremben fél8 tol- fél10 ig, heti 3 szor.

akkor már csak ágyba kell dugni a gyerekeket, addigra le vannak furdetve és vacsoráztak is.

2015. dec. 30. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Itthon tornázok. Amikor pici volt, akkor a legtöbbször az ölemben volt közben, ez még nem kemény torna volt, de a szülés utáni hónapokban annyira nem is akartam terhelni a szervezetem. Amikor nagyobb volt, akkor vagy elnézegetett közben, vagy akkor csináltam, amikor aludt, vagy amikor a férjem itthon volt. Egy éves korától akkor csináltam, amikor fent volt, nagyokat nevetett rajta. Most már nem találja viccesnek (2 éves múlt), most általában este tornázok. De igazából bármikor csinálhatom, mert a férjem itthon van gyesen, így ha közben le kell kötni, akkor játszik vele.
2015. dec. 30. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
kezdetben mig aludt. most meg mikozben jatszik mellettem (1,5 eves) igaz neha lovacskazni akar rajtam fekvotamaszozas kozben.
2015. dec. 30. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Péntek Enikőzök, hetente 5-ször, lehetőség szerint reggel(korábban kelek, a gyerekek még alszanak). Ha nem sikerül megoldani, akkor este pótolom lefektetés után, de nekem az éhgyomri edzés nagyon bevált, sokkal jobban tudom kontrollálni az egész napi étkezésemet utána.

Egy edzés maximum 40 perc (ebben már benne van a bemelegítés és a nyújtás is), hihetetlenül felpörget és hatékony. Ha nincs időm, akkor egy 20 perces blokkot csinálok, az is megmozgat nagyon.

2015. dec. 30. 20:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Kezdetben baba-mama tornára járzam vele. Kb 1 éves kora óta nem szopik, azóta heti egy edzöterem, addig apával van.
2015. dec. 30. 22:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Heti 3x edzőterem, hajnalban-reggel. A kicsi kel reggelizni 5-6 között, megszoptatom, ha visszaalszik akkor kiságy, ha nem akkor megy a férjem mellé a nagyágyba.

Szerencsém van, egyrészt mert van a közelben egy 0-24 terem, másrészt mert a férjemnek kötetlen a munkaideje, így nem kell kapkodnom.

2015. dec. 31. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!