Hogy kell a péksütikben található vaniliás krémet elkészíteni, vagy mi a pontos neve?
Figyelt kérdés
2016. jan. 9. 22:24
1/9 anonim válasza:
Pontosan milyen péksütikre gondolsz? Amikkel én szoktam találkozni, azokban inkább puding van, nem krém.
2/9 anonim válasza:
Sok aroma, ízfokozó és állagjavító kell bele.
4/9 anonim válasza:
Cukor, liszt és sok e betűs adalék, közte olyan, ami biztosítja, hogy hozzászokjál és elvonási tüneted legyen ha nem eszed. Sajnos így találták ki.
5/9 anonim válasza:
Fogsz egy Oetker vaníliás krémport, és a rajta lévő instrukciók alapján elkészíted.
6/9 A kérdező kommentje:
A pudingot ismerem, köszönöm :)
Az a krém, vagy legyen akkor puding, sokkal másabb, de ha ténxyleg a sok szemét miatt, akkor nem éri meg. Azt hittem csak máshogy kell csinálni és attól lesz olyan.
Köszönöm a válaszokat
2016. jan. 10. 09:54
7/9 anonim válasza:
Szerintem a sárgakrémre gondolsz :)
8/9 anonim válasza:
Még dr. Oetkernek a krémes alapporát is tudom ajánlani, nagyon finom, leveles tésztából krémest szoktunk belőle készíteni, de más süti töltelékének is nagyon megfelel.
Nem folyós, elég szilárd, is jó vele dolgozni.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!