Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan panírozzam be a pörkölt...

Ezvagyokén :) kérdése:

Hogyan panírozzam be a pörköltet, hogy ne follyon ki a panír alól a paprikás étek?

Figyelt kérdés
2016. jan. 5. 19:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy kijevi csirkéhez hasonló, csak pörkölttel töltött rántott hús az érdekes elképzelés, még akár működhet is.
2016. jan. 9. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:

Rántott húsos palacsinta


Hozzávalók:


30 dkg sertés, vagy pulykahúsból készült pörkölt

tejföl

12-15 sós palacsinta

panírozáshoz liszt, tojás, zsemlemorzsa


A kihűlt pörköltet húsdarálón ledarálom, saját levével, és 1-2 kanál tejföllel, pirosarannyal, kis sóval, borssal utána ízesítek. A palacsintákat egyesével megkenem a húsos masszával, majd úgy tekerem fel, hogy jobbról, balról először behajtom a széleket, majd előről feltekerem. Liszt, tojás, zsemlemorzsába forgatom (bepanírozom), végül bő olajba kisütöm. Tartár mártással, vagy majonézes salátával tálalom.


Ötleteim: Amikor ezt az ételt készítem, mindig dupla mennyiséget csinálok, mert a bepanírozott palacsinták felét lefagyasztom. Kiváló vacsora ételnek is, így bármikor elővehető a mélyhűtőből, csak ki kell sütni.


A fagyasztásról hasznos tanácsot találsz itt >>> Pár szó a fagyasztásról


[link]


A palacsintákat egyesével megkenjük a húsos masszával,

2016. jan. 10. 23:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 lewega ***** válasza:
57%
A pörkölthús darabokat egyenként panírozd be!
2016. jan. 11. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
# 10, te gyökér paraszt. Példának okáért rizst lehet panírozni, az olaszok supplinak hívják paradicsomszósz is van benne. Ugye milyen érdekes? Na, kit is kéne megrugdosni, apukám? :)
2016. febr. 18. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!