Mitől különbözik a paprikás csirke a csirke pörkölttől?
Figyelt kérdés
2015. júl. 14. 06:00
1/9 anonim válasza:
Felénk a paprikás csirke tejfölös, a pörkölt nem.
3/9 anonim válasza:
A közhiedelemmel ellentétben nem tejföl különbözteti meg a kettőt.
Minden pörkölt zsírjára van sütve, és minden paprikás bő szafttal van, és mindkettőt lehet tejfölözni..
5/9 anonim válasza:
A 3. válasz a jó. A pörköltnek rövid a leve, a paprikásnak hosszú.
6/9 anonim válasza:
Hosszabb a leve a paprikásnak az igaz, de nem a víztől, hanem a tejfölös habarástól.
Felénk ez különbözteti meg a csirkepörkölttől, aminek rövidebb, de mártásszerűen sűrű szaftja van.
Amúgy a tejföl ízlés dolga, van, aki a lecsót is megtejfölözi. Az ízléseken pedig kár lenne vitatkozni...
7/9 anonim válasza:
nálunk meg az a különbség, hogy a nokedli vagy krumpli a pörkölt mellé külön van tálalva
a paprikás csirkébe meg bele van főzve a krumpli, tészta
8/9 anonim válasza:
A paprikást tejfölös habarással csinálják.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2015. aug. 4. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!